Modeláž nehtů Oslavice

P-shine

02.11.2008 17:26

 

 

P-shine

 

Jestliže máte chuť si nechat upravit nehty i jinak než běžnou manikúrou, máte v podstatě dvě možnosti. Jste-li zastánkyní přírodních nehtů, pak můžete zkusit P-shine. Tato technika péče o přírodní nehty je u nás známá již několik let a pochází z dávné historie japonských předků, kteří o své nehty pečovali již před mnoha staletími. Princip P-shine spočívá v leštění nehtů voskem, přičemž jeho hlavními složkami je včelí pyl a křemičitá hlinka. Provádí se zaleštěním vosku do přírodního nehtu, kdy se současně prokrví nehtová ploténka a tím se zabezpečí její zdravý růst. Nehty mají po této aplikaci vysoký lesk, vypadají krásně a zdravě. P-shine je vhodný pro ty, které mají rády přirozený, ale upravený vzhled nehtů, nepotrpí si příliš na lakování, nebo si nehty z nějakého důvodu lakovat nemohou, jako například lékařky, zdravotní sestry či kuchařky.

 

 

P-Shine manikúra je čistě přírodní technika úpravy nehtů. Nehty jsou ošetřovány speciální pastou, která leští a vyživuje zároveň. Malé brusné částečky zahladí všechny nerovnosti na povrchu nehtů a takto zaleštěné nehty jsou chráněné vůči vnějším vlivům jako je voda, saponáty apod.

 

Co P-shine obsahuje?

P-Shine obsahuje včelí vosk, mateří kašičku a křemičitou hlinku, která se těží v japonském moři. Dále obsahuje bentonit, jemné parafíny, glycerin, panthenol, vitamíny A, E, H a provitamín B5.

Jak se P-shine nanáší?

Speciální pasta nebo prášek se nanáší na očištěné a ošetřené nehty leštičkou a zalešťuje se. Procedura trvá přibližně 30 minut. Nehty se mohou po dvou dnech lakovat i odlakovávat, aniž by se P-shine odstranil.

P-shine podporuje prokrvení a zdravý růst nehtů

Technika P-Shine podporuje prokrvení a zdravý růst nehtů, jejich posílení a obohacení o důležité vitamíny. Procedura se používá zejména proti třepení a lámání nehtů. Pokud vám nepomáhají koupele, olejíčky ani posilovací laky, P-Shine je ta správná volba. Již dvě aplikace vás zbaví veškerých problémů a vaše nehty rychleji porostou. Navíc vypadají velmi hezky, upraveně a lesknou jako při použití bezbarvého laku.

Jak často na P-shine docházet?

Pro udržení výživných vlastností P-Shinu se doporučuje aplikovat P-Shine dvakrát do měsíce.

Regenerace nehtů vhodná i pro muže.

P-Shine není určen jen pro ženy. Také mužům poslení dobou stále více záleží na upraveném vzhledu rukou a P-Shine je pro ně přirozenou metodou péče o nehty.

Kolik manikúra P-shine stojí?

V běžném nehtovém studiu za aplikaci manikúry P-Shine zaplatíte 250 Kč. Cena se pohybuje v rozmezí 150 až 300 Kč.

Vznik a historie P-shinu.

Princip leštění nehtů vychází z dávné historie japonských předků, kteří pečovali o své nehty již před mnoha staletími. Název vznikl podle společnosti, která vznikla v Tokiu v roce 1958. Právě firma P-Shine se zabývala výrobou produktů a distribucí této metody. Dnes je P-Shine známý po celém světě a pro svou účinnost získává stále větší oblibu také v českých nehtových studiích.

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.